Autotheorie in één dag!

Met onze unieke methode haal jij je auto theorie in 1 dag! Wij gaan je examengericht trainen en voorbereiden op je theorie examen bij het CBR. Wij hebben al ruim 1000+ kandidaten de eerste keer laten slagen. Meld je nu aan en haal je auto theorie…

Slaag jij ook in één keer?

Nu zul je vast denken, hoe gaat deze theoriecursus in zijn werking? Wij verwachten dat iedereen fit en uitgerust een kwartier voor aanvang van de theoriecursus op locatie aanwezig is. Vanaf dit moment gaan we beginnen, we zullen alle vragen met je doornemen, tips geven waar nodig en je voorzien van handige ezelsbruggetjes. We verwachten van jou 100% inzet, wij zullen ons dan ook 100% inzetten voor jou.

Na de theoriecursus zullen wij je naar het CBR brengen, hier ga jij je examen maken. Je zult merken dat onze unieke methode zijn vruchten afwerpt, door jou harde werk ben je in een keer geslaagd!

Wij zijn er van overtuigd dat iedereen die fit verschijnt op de cursusdag, goed oplet en actief meedoet, het examen dezelfde dag haalt. De kwaliteit van onze casussen vertaald zich in de hoeveelheid cursisten die binnen één dag slagen. Wij zullen er daarom ook alles aan doen om jou te laten slagen.

Wij geven theoriecursussen voor de autotheorie in heel Nederland. Dit zijn de locaties waar we les geven:

– Breda
– Roosendaal
– Tilburg
– Etten-Leur
– Eindhoven

Naast cursussen in het Nederlands bieden wij ook cursussen in het Arabisch en Turks aan. Meer weten:

Het CBR Examen

Sinds 1 maart 2009 bestaat het examen uit drie onderdelen:

25 vragen -> gevaarherkenning
30 vragen ->wetten en verkeersregels
10 vragen ->verkeersinzicht en risico’s
Over al deze 3 onderdelen zullen vragen worden behandeld.

Je slaagt voor het theorie examen als je minimaal 13 vragen over gevaarherkenning en minimaal 35 vragen over wetten/verkeersregels en verkeersinzicht/risico’s goed beantwoordt. Dit is best een lastige taak, gezien de vele instinkertjes die zijn verstopt in de vragen van het CBR ! Uiteraard bereiden we jou goed voor op deze gevallen.